Cookieverklaring

Deze website (https://nl.clark.io/) geëxploiteerd door Starterslening.nl B.V. handelend onder de naam Clark (hierna aangeduid als: ‘Clark’, ‘wij’, ‘ons’ en ‘onze’) gebruikt cookies. In deze cookieverklaring (“Cookieverklaring”) is vastgelegd welke cookies worden gebruikt en hoe u de cookie-instellingen kunt aanpassen. Tot slot leest u hierin hoe u uw rechten ten aanzien van cookie-gebruik door Clark kunt uitoefenen. 

1. Toepasselijkheid en wijzigingen

Deze Cookieverklaring is van toepassing op de website https://nl.clark.io/ en geldt vanaf 17-01-2024, en vervangt per deze datum eventuele eerdere cookieverklaring(en) die van toepassing waren.

Cookies zijn tekstbestanden die op het apparaat (zoals computer, tablet of smartphone) worden opgeslagen als je deze website bezoekt. Cookies worden door ons (‘first party cookies’) en door derde partijen (’third-party cookies’) gebruikt om de website goed te laten functioneren en om deze beter af te stemmen op uw gebruik. We onderscheiden functionele cookies, statistische cookies en marketing cookies:

  • Het gebruik van functionele cookies is noodzakelijk om de website goed te laten functioneren. Deze kunnen niet uitgeschakeld worden op de website. 
  • Statistische cookies worden gebruikt om de website bezoeken en/of gedrag op een pagina te kunnen analyseren. 
  • Marketing cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties en andere, specifiek op u gerichte inhoud te kunnen laten zien. 

Het gebruik van statistische en marketing cookies is optioneel en hangt af van uw voorkeuren. Bij het eerste bezoek aan onze website, tonen wij een melding met cookievoorkeuren. Wij vragen dan om uw toestemming voor het gebruik van de optionele cookies.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de cookies die wij gebruiken.

U kunt uw cookie-instellingen hier wijzigen

3. Cookievoorkeuren en verwijderen van cookies

Als u niet wilt dat deze website cookies op uw apparaat opslaat, kunt u uw browserinstellingen wijzigen. U kunt uw instellingen ook zo aanpassen dat uw browser alle website cookies of alleen bepaalde cookies weigert. U kunt uw toestemming voor gebruik van de cookies ook geheel intrekken door de reeds opgeslagen cookies in uw browser te verwijderen.

Houd er rekening mee dat als u geen cookies wilt accepteren, wij niet kunnen garanderen dat onze website goed zal functioneren. Bepaalde functies zijn dan mogelijk niet beschikbaar of u kunt mogelijk bepaalde delen van de website niet bekijken. Het aanpassen van de cookie-instellingen heeft geen effect op bepaalde niet-cookie online trackingtechnologieën.

De procedures voor het wijzigen van cookie-instellingen en verwijderen van cookies verschillen van browser tot browser. Raadpleeg hiervoor de handleiding van de browser die u gebruikt.

4. Klacht aan de toezichthouder

Als u van mening bent dat wij bij het verzamelen en gebruik van uw persoonsgegevens in strijd handelen met deze Cookieverklaring of de toepasselijke wetgeving, dan kunt u een klacht indienden bij de toezichthouder:

Autoriteit Persoonsgegevens

Postbus 93374

2509 AJ Den Haag

Nederland

www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

5. Contactgegevens

Als u vragen hebt over deze Cookieverklaring of verwerking van uw persoonsgegevens in het algemeen, of als u uw rechten wilt uitoefenen, kunt u een e-mail sturen naar service@nl.clark.io

U kunt uw vraag of verzoek ook per post kenbaar maken door een brief te sturen naar:

Starterslening.nl B.V., h.o.d.n. Clark
T.a.v. Marketing
Tt. Vasumweg 154
1033 SH Amsterdam 

Lees onze Privacyverklaring om meer te leren over de verwerkingen van uw persoonsgegevens door Clark.